zaterdag 23 maart 2013

Paasweekend van terugvordering – 24-31 maart 2013Belangrijke update van ITCCS Central 
 Donderdag, 21 Maart 2013


Paasweekend van terugvordering – 24-31 maart 2013


Een week van spirituele en gemeenschappelijke terugvordering begint aanstaande zondag 24 maart 2013 en duurt tot en met Pasen.

De terugvordering vindt plaats in meer dan 15 landen door ITCCS leden en honderden burgers in samenwerking met spirituele ouderlingen en alle slachtoffers van kerkelijk geweld.

De week zal het volgende inhouden:

  1. Openbaar gebed en vasten, gevolgd door Openbare Uitdrijvingsceremonies bij en in kerken.
  2. De openbare bekendmaking van verbanning en spirituele uitzetting om de uitdrijvingen te begeleiden en
  3. De vreedzame bezetting en terugvordering van kerkgebouwen door handhaving en uitvoering van de uitspraak door het Hof van 5 maart 2013.


Een folder om uit te delen aan de kerken is bijgesloten (Paasweek brochure) samen met een bekendmaking (Openbare Mededeling) die gelezen kan worden bij de kerken. 

Dit materiaal zal uitleg geven over ons doel en onze acties aan kerkgangers, het publiek en de media dus gebruik alstublieft de brochure en bekendmaking beiden.

Deze twee bijlagen zullen in meerdere talen vertaald worden en zullen binnenkort op de Internationale ITCCS website geplaatst worden:

http://kevinannettinternational.blogspot.fr/

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via de mail. Gebruik dit plan en de brochure om deze acties te beginnen in uw gemeenschap bij lokale kerken en verder te beginnen op aanstaande zondag 24 maart.


ITCCS Central, Brussel
21 maart 2013
http://www.itccs.org/http://www.itccs.tv/

 
===============

Geen opmerkingen:

Een reactie posten