zondag 17 maart 2013

Internationaal Arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Paus Francis I

 Internationaal Arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Paus Francis I, Jorge Mario Bergoglio, wegens Misdaden tegen de Menselijkheid en Kinderhandel


Geplaatst op 15 maart 2013 door ITCCS

 
Italianen en anderen bevoegd zijn om de nieuwe paus te arresterenBrussel:

Hezelfde Hof van Gewoonterecht (ITCCS) dat zijn voorganger en andere kerk- en staat-ambtenaren berecht en veroordeeld heeft, heeft vandaag een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de eerste jezuïet paus in de geschiedenis, Jorge Mario Bergoglio.

Een ondertekend en verzegeld exemplaar van het bevel is te vinden onderaan de tekst.

De Argentijnse prelaat veronderstelde strafrechtelijke aansprakelijkheid en werd onderworpen aan onmiddellijke arrestatie door het bezetten van de pauselijke zetel in de nasleep van de veroordeling van het Vaticaan als een criminele organisatie op 25 februari 2013.

Bergoglio's rol in de dood van Argentijnse burgers tijdens de "Vuile Oorlog" van dat land, en in de handel van de kinderen van politieke gevangenen, heeft ook het Internationale Hof van Gewoonterecht gedwongen het bevel uit te vaardigen vandaag met een geldigheidsduur van één jaar.

Italiaanse en Argentijnse burgers, elke man of vrouw, zijn gemachtigd middels dit Bevel om Bergoglio in het openbaar vast te houden.

"De Paus is het hoofd van een roofzuchtige macht die een eeuwenoude oorlog aan het voeren is tegen de gehele niet-katholieke wereld", aldus ITCCS Veld-secretaris Kevin Annett vandaag vanuit Vancouver, waar hij een kopie van het aanhoudingsbevel heeft afgeleverd aan het Katholieke Aartsbisdom kantoor.

"Sinds wij en onze kinderen worden aangevallen door een bedrijf dat een wet is op zichzelf, hebben wij het recht om ons te verdedigen en de verantwoordelijken geheel vast te houden of te stoppen, zoals in elke oorlog".

Een openbare proclamatie zal deze week door ITCCS leden worden voorgelezen in 28 landen. Deze verbant publiekelijk de kerk en staat ambtenaren welke niet onmiddellijk kunnen worden gearresteerd op grond van deze (en voorafgaande) bevelen.

Burgers worden aangemoedigd om het hier onderstaand bevel te downloaden en te gebruiken.

Uitgegeven door het ITCCS Centraal Bureau
15 maart 2013
Brussel


klik hieronder op het arrestatie bevel

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten