maandag 25 maart 2013

Het stoppen van het Vaticaan en de Kroon: acties tegen kerken in vijf landen


Het stoppen van het Vaticaan en de Kroon: acties tegen kerken in vijf landen markeren de start van de Paas Terugvorderings campagne op het moment dat Koningin Elizabeth zou kunnen aftreden.

http://youtu.be/yBn9V7AkmfU
(Cree protestors)

http://www.youtube.com/watch?v=HvA-Qyjnd1k
(Banishment Proclamation read)

In aanloop op een mogelijk aftreden van Elizabeth Windsor als koningin van Engeland, verbannen Canada, de Verenigde Staten, Engeland, Ierland en Italiƫ de rooms-katholieke, anglicaanse kerk en andere kerken uit hun gemeenschap als onderdeel van een escalerende campagne deze criminele instellingen te stoppen en het arresteren van hun leiders.

De groepen plannen kerkbezettingen en het verstoren van katholieke en protestantse kerkdiensten. Ze zijn van plan om nog grotere aantallen te mobiliseren voor de volgende Paaszondag.

"De vloedgolf zwelt eindelijk aan, want de waarheid is onweerlegbaar" merkte ITCCS secretaris Kevin Annett op, die samen met Cree activisten de Common Law Hofs Verbanning bij de belangrijkste katholieke kathedraal in Vancouver, Canada uitgesproken en uitgereikt heeft. (zie bijlagen)

"Onze campagne dwingt zelfs de Koningin van Engeland af te treden, omdat, zoals de voormalige paus Benedictus, ze persoonlijk betrokken is bij misdaden tegen kinderen, en ze weet het." (zie: http://www.presstv.ir/detail/2013/03/24/295057/queen/)

ITCCS groepen in eenentwintig landen zijn van plan om de onteigeningscampagne uit te breiden en de kerk en de kroon in bezit te nemen op volgende Paaszondag, en daarna.

De politie in deze landen zal in het openbaar worden verzocht deze week om hun ambtseed te vervullen door het bijstaan in ​​de handhaving van de ITCCS van het wettige gerechtelijk bevel van de gerechtelijke arm, de Intertnational Common Law Hof van Gerechtigheid van 5 maart 2013. Dit besluit beval de arrestatie van dertig hoofden van kerk en staat, met inbegrip van de Koningin en de paus, en hun organisaties uit onze gemeenschappen te verbannen.


Uitgegeven op 25 maart 2013
ITCCS Central, Brussel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten