vrijdag 11 oktober 2013

Internationale interventie bevrijdt Canadese gewetens-gevangene Steve Finney

Breaking Global nieuws uit het internationaal tribunaal tegen de misdaden van kerk en staat (ITCCS)

Woensdag, oktober 2, 2013, 4 pm EST

Hij is vrij! Internationale interventie bevrijdt Canadese gewetens-gevangene Steve Finney - "vroege ochtend oproep" aan Ontario's Attorney General versnelt vrijlating van ITCCS leider.
Kitchener, Ontario:

De moed en vastberadenheid van Steve Finney zelf en telefoontjes van de ITCCS en een niet-gouvernementele instantie van de Verenigde Naties aan de regering van Ontario, heeft een poging door lokale rechters en politie om Finney en zijn campagne het zwijgen op te leggen over kinderhandel in Kitchener-Ontario, tegengehouden.

Finney werd vanmiddag door een plotselinge wijziging door lokale overheden vrijgelaten, minder dan twee uur nadat Ontario Attorney General John Gerretsen sprak met de twee ambtenaren van de Rechten van de Mens die de onwettige arrestatie en gevangenneming van Finney hebben gecontroleerd.

Volgens een van deze ambtenaren, die juridisch adviseur van de ITCCS in Brussel is:
"Wij kunnen geen uiteenzetting geven over het gesprek dat we met de procureur-generaal hadden, vanwege een wederzijdse afspraak met Mr. Gerretsen. 
Maar ik kan u zeggen dat wij hem gezegd hebben dat we een motie in voorbereiding hebben voor de Verenigde Naties. Een motie van afkeuring tegen zijn regering voor haar behandeling van Mr. Finney. 
We zouden Finney als een gewetensgevangene gaan benoemen als hij niet was vrijgegeven, aangezien hij duidelijk werd gevangengezet vanwege zijn politieke overtuigingen."

Kitchener 
Rechter Michael Cuthbertson had gisteren Steve Finney verteld dat hij niet op borgtocht vrijgelaten zou worden tenzij hij formeel afstand zou doen van zijn betrokkenheid bij de ITCCS, en iedereen die verbonden is aan het ITCCS het recht zou ontnemen borg te betalen voor Finney. 
De Crown Counsel heeft de ITCCS ook aangevallen tijdens borgtocht hoorzitting en stelde dat Finney's vrouw, Amy Smart, gearresteerd zou kunnen worden voor het posten van ITCCS video's op youtube.

"Ik voel me fantastisch" zei Steve Finney in een kort telefoongesprek direct na zijn vrijlating."Ik ben nu vastberadener om te blijven vechten dan ik vóór de arrestatie was. Wat ik in de Maplehurst gevangenis gezien heb was vreselijk. Mannen die op de vloer slapen in overvolle smerige cellen. 
Maar de 35 mannen in mijn cel weten nu allemaal beter wat hun rechten zijn nadat ik hen verteld had over ons werk en hoe Canada uit elkaar gevallen is. Ik ga morgen de straat op om te strijden voor die jongens en voor onze common law-rechten."

Een volledig video-interview met Steve Finney over zijn campagne, zijn onwettige arrestatie en zijn gevangenschap zal morgen worden geplaatst op www.itccs.org.

Gefeliciteerd en dank aan de honderden mensen die op zo'n korte termijn een rally ter Steve's defensie op poten gezet hebben. We hebben laten zien dat politiestaat tactiek kan worden tegengehouden door mensen die samenwerken.
Laten we nu voortbouwen op deze overwinning en doorgaan met onze Common Law Courts en de strijd voor de Republic of Kanata en soevereine naties overal!

Issued by ITCCS Central, Brussels and Kevin D. Annett, ITCCS Field Secretary

2 October, 2013 9 pm GMT

--
Zie het bewijs van Genocide in Canada en andere misdaden tegen onschuldige mensen op www.hiddennolonger.com en op de websites van het Internationaal Tribunaal in misdaden van kerk en staat bij www.itccs.org en www.itccs.tv .

Een internationale, meertalige ITCCS vindt u op: http://kevinannettinternational.blogspot.fr/

De complete Gemeenschappelijk Hof ontwikkelingen en gerechtelijke procedures van Genocide in Canada zijn te vinden op:

https://www.youtube.com/watch?v=UvhfXAd08TE (Voorvertoning - Common Law Court Proceedings - Genocide in Canada  (Deel 1) - 1 uur. 46 minuten.

https://www.youtube.com/watch?v=OPKFk_L7y9g (Voorvertoning - Common Law Court Proceedings - Genocide in Canada  (Deel Twee) - 1 uur. 47 minuten.

https://www.youtube.com/watch?v=ormOIlOi4Vc (Voorvertoning - Final Court Verdict and Sentencing - 8 minuten. 30 seconden.


https://www.youtube.com/watch?v=IylfBxm3sMg (Voorvertoning - Authorizations and Endorsements of ITCCS/Kevin Annett by indigenous eyewitnesses - 
10 minuten.


Kevin Annett is een Nominee voor the Nobel Peace Prize (2013)Berichten voor hem kunt u achterlaten op nummer 250-591-4573 (Canada) of 386-323-5774 (USA).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten